Previous
Next

Boxsprings &
Matrassen

Create your
indentity

Ecologische productie
De bedden worden door toegewijde vakmensen gemaakt en creëren deze van natuurlijke materialen het hoogst haalbare slaapcomfort. Het productieproces vindt plaats in eigen fabriek. Onze ambacht komt rechtstreeks uit eigen hand waar wij trots op zijn. Met hoogwaardige technieken worden verschillende onderdelen zoals de tijk van de matrassen of het stofferen van complete boxen en hoofdborden door stoffeermeesters gedaan. En we onderstrepen dat onze productie rechtstreeks uit eigen fabriek komen, deze zijn milieuvriendelijk initiatieven voor productie en infrastructuur. Al onze schuimen zijn gecertificeerd volgens de CertiPUR en Oekotex-norm en onze productielocaties hebben een ISO14001-milieucertificaat behaald.
De SLaapkamer van Lisse

Candia

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN!

Gepassioneerd, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit en met visie. Toegewijd en volhardend in hun werk, vastbesloten om het ultieme resultaat te bereiken. Dat zijn de mensen van Candia.  Uiteindelijk ligt het hart van de maker in het hart van elk Candia Strom-matras. Passie voor perfectie.

Voor een goede en verkwikkende nachtrust op een handgemaakt matras van superieure kwaliteit. 

Behandeling met olijfolie. Innovatie door kwaliteit

Candia Strom is het enige bedrijf ter wereld dat zijn weefsels met olijfolie behandelt.

Dit is nog een innovatie waar we trots op zijn en waaruit ons streven naar kwaliteit blijkt.

Door onze stoffen met olijfolie te behandelen, krijgen ze alle heilzame eigenschappen van olijfolie, waaronder antibacteriële eigenschappen die de huid beschermen. Het gebruik van olie brengt ons vele jaren terug in de tijd. De Grieken en Egyptenaren gebruikten olie voor medische en cosmetische doeleinden: voor massages, verjongingskuren, het maken van parfums en balsems en nog veel meer.

De zuurgraad van olijfolie komt overeen met de zuurgraad van onze huid. Daardoor is dit eeuwenoude product ideaal voor uw huid. De olie doet uw huid zacht en fluweelachtig aanvoelen en beschermt tevens tegen vrije radicalen die ouderdomsverschijnselen bevorderen.

 Candia Strom ontwikkelde in 1985 als eerste bedrijf in Griekenland een handgemaakt matras: Bodyfix.

Sindsdien volgden er meerdere innovaties op het gebied van fabricage en organisatie, zoals de zelfstandige productie van onze eigen bonnelveren.

Daarnaast was Candia Strom het eerste ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerde bedrijf van Griekenland.

 Vandaag de dag maken we meer dan 29 verschillende soorten gestoffeerde bedbodems, aangevuld met een gloednieuwe beddenlijn die in samenwerking met de internationaal vermaarde ontwerper Sotiris Lazos tot stand is gekomen. Ook hij is een partner die de uitdagingen van de huidige markt kent en onze waarden op de meest effectieve en creatieve manier vertegenwoordigt!In onze eigen fabriek van 8.000 m² in Spata, vlakbij Athene, zijn 120 specialisten werkzaam. Onze productiecapaciteit ligt op meer dan 120.000 matrassen per jaar en onze apparatuur behoort tot de meest geavanceerde in Griekenland.

Meer weten over boxspring of matrassen?

LAAT HET ONS WETEN
What is your identity?
Scroll naar top