Previous
Next

Candia
Bedden

Create your
indentity

Wij hebben de overtuiging dat ons lichaam van nature weet wat het beste is.
De BODYFIX-serie is de "sweetheart" van Candia. Het verbergt alle geheimen van de Middellandse Zee. BODYFIX-lagen worden stap voor stap met de hand gemaakt, volgens de traditionele technieken van de mensen van de Middellandse Zee en met alleen natuurlijke materialen. Dus elke keer dat je op een BODYFIX matras gaat liggen, voel je de kant van Morpheus in de zoetste slaap vallen en word je wakker in het land van de Middellandse Zee!
HANDGEMAAKT IN ELKE STAP
Het maken van elk BODYFIX-matras gebeurt met de hand in elke productiefase. We naaien de katoenen Calico-pocketveren met de hand in plaats van lijm of andere methoden die chemicaliën vereisen, waardoor de best mogelijke kwaliteit wordt gegarandeerd, maar ook de stabiliteit van de materialen. Alle resterende fasen, van het plaatsen van de natuurlijke materialen tot de afwerking van de matrassen, worden door onze ervaren vakmensen exclusief met de hand gedaan!
OLIJFOLIEBEHANDELING
Wereldwijd zijn wij het enige bedrijf dat stoffen met olijfolie verwerkt (olijfoliebehandeling). Dit is een innovatie waar we trots op zijn, want het bewijst onze toewijding aan kwaliteit en onze eindeloze poging om slaapsystemen te ontwikkelen.Door deze verwerking biedt de stof antibacteriële bescherming en alle gunstige eigenschappen van olijfolie, al sinds de oudheid bekend om zijn heilzame eigenschappen voor de huid.
100% NATUURLIJKE MATERIALEN
De natuur biedt de beste materialen met unieke eigenschappen en heilzame ingrediënten en we ... vertrouwen haar gewoon. Voor de unieke handgemaakte matrassen van de BODYFIX-collectie gebruiken we uitsluitend onbewerkte natuurlijke materialen, zonder gebruik te maken van chemische stoffen. Onze vakmensen, met hun lange ervaring en fijne kennis, plaatsen de natuurlijke materialen met kunstzinnigheid en geduld, zodat de eigenschappen van elk materiaal naar voren komen. Op deze manier creëren ze 'droommatrassen', klaar om een uniek gevoel te bieden terwijl je slaapt en de herstellende Mediterrane uitstraling terwijl je wakker wordt.
NATUURLIJKE MATERIALEN
De Middellandse Zee. De natuurlijke elementen van de Middellandse Zee kennen de geheimen van een goed leven, voor harmonie en balans goed! De grond, de rots, de zee, de olijfboom. Dat is de reden waarom wij allemaal bij Candia haar geheimen zorgvuldig observeren en vertrouwen. Elke dag leren we van de mediterrane natuur en houden we het beste dat ze te bieden heeft: de meest natuurlijke elementen om matrassen te creëren die perfectie bereiken! Omdat we allemaal het gevoel moeten hebben dat slaap een speciale ervaring is, die niet afhangt van het seizoen, de mode en de eisen van het moderne leven. Met respect, knowhow en ervaring gebruiken onze vakmensen te allen tijde natuurlijke materialen met de beste technieken en een handgemaakte afwerking van de eerste tot de laatste productiefase, met het perfecte resultaat voor een ontspannende en verfrissende slaap. Specifiek, Bodyfix handgemaakte matrassen zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen, zonder het gebruik van lijm of chemische substituut en duizenden veren, om de vorm van het lichaam te volgen, en biedt zo een uniek gevoel van slaap.
MET DE HAND
De mensen van de Middellandse Zee "praten" altijd met hun handen. De hand is hun manier van expressie en creativiteit. En misschien de enige manier die ze kennen van hun lange traditie, die leidt tot een perfecte«creatie», tot in de perfectie. Dit is de reden waarom in de Middellandse Zee de liefde voor alles wat met de hand wordt gemaakt, levend en onbetaalbaar blijft. Snelle tempo's van het leven en de steeds groeiende eisen van de moderne tijd hebben industriële processen opgelegd die vaak producten van een lagere kwaliteit creëren in vergelijking met handgemaakt. In een wereld van massaproductie van matrassen durft Candia te verschillen, op basis van onze overtuiging dat er maar een manier is om een echt meesterwerk te creëren: met de hand! Niets anders kan de kwaliteit en het ongeëvenaarde gevoel van een handgemaakte matras vervangen. Geen enkele machine kan onze gespecialiseerde matrasbewerkers, hun vaardigheden, hun ervaring en toewijding vervangen. En in Candia hebben onze medewerkers altijd een leidende rol. Het zijn mediterrane mensen, gepassioneerd, compromisloos van kwaliteit en werken altijd met een visie en vastberadenheid tot ze een absoluut resultaat bereiken.
BAMBOE
Bamboe absorbeert tot vier keer meer vocht dan katoen en bevat natuurlijke antibacteriële elementen. De bamboevezels geven een unieke zachtheid en kunnen het gevoel van verkoeling versterken.
KAMEEL HAAR
< Kamelenhaar heeft uitstekende thermostatische eigenschappen. Het beschermt de Aziatische kameel tegen de kou en houdt haar koel in woestijnwarmte. Deze zelfde eigenschappen worden aangetroffen in weefsels en non-wovens gemaakt van kamelenhaar.
KASJMIER
De vezels zijn zeer aanpasbaar, waardoor de isolerende eigenschappen kunnen veranderen met de relatieve vochtigheid in de lucht.
KOKOSVEZELS
De natuurlijke vezels, die worden verzameld uit de kokosnootschil en een roosterstructuur hebben, garanderen de veerkracht en elasticiteit van de matras.
KATOEN WOL
We gebruiken een speciale mix van katoen en wol, zodat je de hele nacht droog en comfortabel blijft op de juiste temperatuur voor je lichaam.
PAARDENHAAR
Paardenhaar gedraagt zich net als een pijpleiding die water overbrengt. Het is een pijpleiding die de vochtigheid uit de binnenkant van de matras verwijdert, waardoor deze constant droog en gezond blijft.
LATEX MET JUTEBACKING
De combinatie van deze twee materialen, maakt een uniek matras, met grote flexibiliteit en antibacteriële bescherming en draagt bij tot de juiste ventilatie van de matras.
WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN
Voel de mediterrane bries. Ontdek de ervaring van de meest natuurlijke ontspanning. Reis binnen comfort in de zoetste dromen. Geniet elke dag vol mediterrane energie. Proef de ervaringen van de meest revitaliserende slaap. Luister naar het slaapliedje van de mediterrane nimfen. Laat je inspireren door alles wat je leuk vindt aan de aarde en van de Middellandse Zee. Laat los in de handen van Morpheus en neem je mee. Raak de hoge kwaliteit van de meest natuurlijke materialen aan. Omarm uw behoeften en uw verlangens en creëer de matras van uw dromen. Ervaring de kwaliteit en het comfort in uw slaap met het stempel van de Middellandse Zee. Natuurlijk bij de Slaapkamer van Lisse!
De SLaapkamer van Lisse

Meer weten over Candia?

LAAT HET ONS WETEN
What is your identity?
Scroll naar top