Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Onze eerste gedachte is bij alle zieke mensen en families die een geliefde verloren zijn in deze vreselijke situatie. Respect hebben wij voor alle hulpverleners, die keihard door blijven werken en hun best doen in deze benarde positie. Deze crisis is voor iedereen voelbaar en daarom willen wij u informeren hoe wij daarmee omgaan.

Wij zijn nog steeds geopend en gaan respectvol om met de maatregelen vanuit het RIVM rondom het COVID-19 virus. Wij hanteren een goed hygiène beleid, ontvangen u vriendelijk maar geven advies op gepaste afstand. Uw en onze gezondheid en de daarbij behorende maatregelen staan voorop in onze onderneming.

Wij hopen dat u bij verkoudheidsklachten wel uw verantwoordelijkheid neemt en op een later moment onze winkel bezoekt. Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Mededeling

Aangepaste openingstijden!

Ook de kinderen van de Slaapkamer van Lisse zijn thuis 😊 Daarom passen wij de openingstijden van de winkel aan:di. t/m za. van 12.00 tot 16.00 uur Online bestellen kan altijd!

Mededeling

Coronavirus

Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Onze eerste gedachte is bij alle zieke mensen en families die een geliefde verloren zijn in deze vreselijke situatie. Respect hebben wij voor alle hulpverleners, die keihard door blijven werken en hun best doen in deze benarde positie. Deze crisis is voor iedereen voelbaar en daarom willen

Natuurlijk slapen heel gewoon

Create your identitiy

Scroll naar top