‘Nachtrust en mooie momenten zijn niet te koop, die creëer je!’

Annemiek Lindhout maakt vanuit interieurdesign en concept-ontwikkeling de visuele vertaling van jouw brand, jouw verhaal en jouw visie. Ze helpt je om een plek te vormen, die een verlengstuk is van wie jij bent of waar je voor staat, zodat het bedrijfs-DNA zichtbaar, voelbaar en merkbaar is. Annemiek zorgt ervoor dat jouw gast, relatie of klant ziet waar jij zo ontzettend trots op- en waanzinnig goed in bent. Ze helpt je om meer klanten en omzet te genereren door het juiste gevoel te creëren, waardoor mensen graag (terug)komen, omdat ze zich er thuis, veilig en gelukkig voelen. Ze zorgt voor harmonie en rust in heel het interieur. De mooiste opmerking die Annemiek meekreeg na afloop van een project was: ik hoef niet meer naar huis, want ik ben er al. En daar wordt Annemiek weer gelukkig van.


Mirjam de Best is sinds drie jaar de trotse eigenaar van beddenzaak De Slaapkamer van Lisse waar zij hoogwaardige bedden en toebehoren verkoopt. Mirjam is als ex-rugpatiënt ervaringsdeskundige en is van origine sportmasseur. Door haar onderscheidende werkwijze, kennis en ervaring kan zij heel goed in kaart brengen bij een klant wat hij of zij nodig heeft voor een fijne nachtrust. Door de persoonlijke aandacht die zij biedt zijn de reviews voor haar service en bedrijf louter zeer positief.


Deze ondernemers bleken veel met elkaar gemeen te hebben: qua werkwijze, energie en daadkracht. Al snel ontstond het idee om te gaan samenwerken, wat zicht uitte in
Lindhout & De Best Total Restyle Concept. Dit bedrijf richt zich op het restylen van ruimtes in onder andere hotels, B&B’s en overige accommodaties waar zij het gevoel ‘home away from home’ weten te scheppen voor gebruikers. Dit doen de twee door goed naar hun klant te luisteren en de vertaling te maken van de wens en behoefte naar kwalitatief hoogwaardige en comfort verhogende producten en sfeervolle ruimtes. ‘Nachtrust en mooie momenten zijn niet te koop, die creëer je,’ aldus Lindhout en De Best.

Scroll naar top