Ondernemende, Ambitieuze vrouwen Lisse & regio Wij; de vrouwelijke ondernemers van Smakelijk Winkelen Heereweg, willen graag in contact komen met ondernemende vrouwen . Het idee is om met elkaar een vrouwennetwerk in Lisse en omgeving op te richten, om samen tot nieuwe ideeën, inzichten en samenwerkingsverbanden te komen . Het initiatief is afkomstig van onze burgemeester Lies Spruit. Het viel haar namelijk op dat het merendeel van Smakelijk Winkelen Heereweg bestaat uit vrouwelijke ondernemers. Vrouwen zijn goed in verbinden en samenwerken. Laten we onze krachten en ideeën bundelen en daarmee zorgen dat in Lisse een netwerk ontstaat waarin wij van elkaar kunnen leren en daarmee versterken. Ladies jullie willen dit echt niet missen! De lancering van een gloednieuwe club door én voor vrouwen. Laat je inspireren, motiveren en supporten.
Stuur een bericht via de website of: info@deslaapkamervanlisse.nl

Facebookgroep Meer Door Vrouwen: https://www.facebook.com/groups/1305358719654589/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Mededeling

Aangepaste openingstijden!

Ook de kinderen van de Slaapkamer van Lisse zijn thuis 😊 Daarom passen wij de openingstijden van de winkel aan:di. t/m za. van 12.00 tot 16.00 uur Online bestellen kan altijd!

Mededeling

Coronavirus

Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Onze eerste gedachte is bij alle zieke mensen en families die een geliefde verloren zijn in deze vreselijke situatie. Respect hebben wij voor alle hulpverleners, die keihard door blijven werken en hun best doen in deze benarde positie. Deze crisis is voor iedereen voelbaar en daarom willen

Natuurlijk slapen heel gewoon

Create your identitiy

Scroll naar top