Nieuw : Hml Bedding

Hml Bedding is een Nederlands familiebedrijf, en fabrikant van boxsprings en matrassen voor de beddenspeciaalzaak. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. Dat betekent dat we de enorme aandacht en zorg die we aan onze bedden besteden, doorvoeren tot in de kleinste details. Met als doelstelling het maken van eerlijke bedden, exact naar de wensen van onze klanten.

Bij Hml Bedding gaat het niet om ons product, maar om jouw slaapcomfort. Dat slaapcomfort is zeer persoonlijk en afhankelijk van onder andere jouw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeuren. Daarom vinden wij dat goed slapen altijd maatwerk vergt. We kiezen dan ook bewust voor een visie waarin maatwerk centraal staat. En een werkwijze waarin maatwerk vanzelfsprekend is.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nieuw

Nieuw bij De Slaapkamers

Celso de Lemos: Portugese Excellentie Het luxe huislinnen van Celso de Lemos wordt al 40 jaargeweven door de getalenteerde ambachtsliedenuit het groene hart van Portugal.  Celso de Lemos kan elke wens waarmaken en zet de norm voor ‘Haute Couture’ in beddengoed.

Mededeling

De Slaapkamer van Katwijk

                                                           Trakteer jezelf op een bezoek aan De Slaapkamer van Katwijk  Vrijdag 30 oktober opende wij onze deuren aan het Noordeinde 28A.  In onze sfeervolle winkel kan

Natuurlijk slapen heel gewoon

Create your identitiy

Scroll naar top