Aanbieding showroommodel

De Fine Line van het merk Hasena, een prachtig massief houten ledikant (walnoot) met degelijke lattenbodems en een echt lederen hoofdbord en fraaie koperkleurige poten. 

SHOWROOMMODEL 180×210

compleet met lattenbodems en Ecosy matrassen.

100% Natuurlatex 

Natuurlijk en gezond slapen, Duurzame materialen, buitengewone veerkracht en puur belgisch linnen. Dat is natuurlijk slapen.

Vind jij het ook belangrijk dat de producten die je dagelijks gebruikt het milieu respecteren en duurzaam geproduceerd zijn?  Wij delen jouw bekommeris. Er is immers geen ‘planeet B’. Daarom zijn de Ecosy matrassen ontwikkeld. Gemaakt met natuurlijke materialen zoals 100% Natuurlatex, kokos, katoen en linnen. Zonder toxische bestanddelen.

Van € 4765.-  Voor € 3295.-
Natuurlijk bij de Slaapkamer van Lisse!

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Acties

Candia Bodyfix Aegean Sunset

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN Voel de mediterrane bries. Ontdek de ervaring van de meest natuurlijke ontspanning. Reis binnen comfort in de zoetste dromen. Geniet elke dag vol mediterrane energie. Proef de ervaringen van de meest revitaliserende slaap. Luister naar het slaapliedje van de mediterrane nimfen. Laat je inspireren door alles wat je leuk vindt aan de aarde en van de Middellandse Zee. Laat los in de handen van Morpheus

Acties

Niet op vakantie?

Gaat jouw vakantie ook niet door? Vier je vakantie lekker thuis, in je eigen nieuwe bed! Begin het zomerseizoen goed met een heerlijk nieuw bed en laat die hangmat maar even zitten. Juist nu is het de beste investering die je maar kunt doen en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij

Natuurlijk slapen heel gewoon

Create your identitiy

Scroll naar top