Nieuws & Acties

Mededeling

Aangepaste openingstijden!

Ook de kinderen van de Slaapkamer van Lisse zijn thuis 😊 Daarom passen wij de openingstijden van de winkel aan:di. t/m za. van 12.00 tot 16.00 uur Online bestellen kan altijd!

Verder lezen »
Mededeling

Coronavirus

Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Onze eerste gedachte is bij alle zieke mensen en families die een geliefde verloren zijn in deze vreselijke situatie. Respect hebben wij voor alle hulpverleners, die keihard door blijven werken en hun best doen in deze benarde positie. Deze crisis is voor iedereen voelbaar en daarom willen

Verder lezen »
Mededeling

Meer Door Vrouwen

Ondernemende, Ambitieuze vrouwen Lisse & regio Wij; de vrouwelijke ondernemers van Smakelijk Winkelen Heereweg, willen graag in contact komen met ondernemende vrouwen . Het idee is om met elkaar een vrouwennetwerk in Lisse en omgeving op te richten, om samen tot nieuwe ideeën, inzichten en samenwerkingsverbanden te komen . Het initiatief is afkomstig van onze

Verder lezen »
Acties

Showroom aanbieding

Wat vind je van dit prachtige showroommodel🤩180×200 geheel elektrisch verstelbaar compleet met twee nachtkastjes. Van € 4475.- nu voor € 2695.-Natuurlijk bij de Slaapkamer!

Verder lezen »
Nieuw

Nieuw ledikanten van Hasena

Met trots presenteren wij onze nieuwe aanwinst: De Fine Line van het merk Hasena, een prachtig massief houten ledikant (walnoot) met degelijke lattenbodems en een echt lederen hoofdbord en fraaie koperkleurige poten. Daarin kies je het matras wat bij jou past. Is het geen plaatje?!😍Natuurlijk bij de Slaapkamer van Lisse!  

Verder lezen »
Acties

Showroommodel Actie!

👉 IK WIL OP KAMERS 👈 Showroommodel Trenta Oker Velvet 200×210 (lekker royaal dus) geheel elektrisch verstelbaar(draadloos) met Feel Well matrassen. van € 4195.- voor € 3495.- incl. bezorgen en montage. Dat wordt heerlijk slapen👌 Natuurlijk bij de Slaapkamer!

Verder lezen »
Scroll naar top