Over Mirjam

Slaapspecialist én ervaringsdeskundige, dat is Mirjam de Best van De Slaapkamer van Lisse. Door een schat aan ervaring, een aanstekelijk enthousiasme en een passie voor top kwaliteit is zij in staat je te voorzien van een uitstekend slaapadvies.

Zij werkte o.a. met Auping, Hästens, Tempur, Mline, Revor, Treca Paris, Avek, Coco-Mat, Candia, Pullman, Serta, Viking, Swiss Sens en Kreamat.

Gastvrijheid en heel toegankelijk, een ieder is welkom en dat is wat wij willen uitstralen. Door letterlijk de drempel van het pand weg te nemen is dit goed gelukt! Door het plaatsen van een schans over de drempel is de winkel makkelijk toegankelijk voor rolstoelen, scootmobiels, rollators, kinderwagens etc.

 

De
Slaapkamer
van Lisse

Mirjam de Best

Wie is Mirjam de Best?

In Katwijk geboren en getogen, sinds 2000 woonachtig in Noordwijk.

Carrière: huidtherapeut, sportmasseur, gastvrouw(horeca), vinoloog/sommelier, culinair redactrice (business magazine), beddenspecialist!

2017: ”Na bijna 18 jaar aan ervaring in de beddenbranche en aanverwante artikelen, is het nu tijd om zelf een onderneming te starten”

Op de eerste plaats omdat het ondernemen mij in het bloed zit en uitstekend past bij mijn karakter, capaciteiten en kwaliteiten. In het verleden heb ik mijn eigen onderneming gehad in vorm van een wijnhandel en journalistiek. Een schat aan ervaring opgedaan bij diverse slaap speciaal zaken als 1e verkoper en filiaalmanager. Dit alles maakt dat ik het nu tijd vind om gestalte te geven aan mijn eigen winkel met mooie en exclusieve producten. Doelstelling is om kwaliteit,service en vakmanschap te leveren.

Ik heb vertrouwen in Lisse als zijnde winkelcentrum, vanwege het grote aanbod, diversiteit en kwaliteit van de winkels. Het winkelpand aan de Heereweg 193 voldoet qua oppervlakte aan mijn wensen. Gezien mijn grote netwerk, vakkundigheid en door de jaren heen opgebouwd vertrouwen ook in omliggende gemeenten  hebben wij het volste vertrouwen een succes van deze winkel te maken!

Winkelformule

  • Bedden (met name boxspring) in het midden en hogere segment
  • Matrassen & Toppers
  • Seniorbedden
  • Beddengoed zoals kussens & dekbedden (zie ons speciale kussenmenu)
  • Bedlinnen zoals (hoes)lakens en dekbedovertrekken, ook maatwerk 
  • Badjassen, badmatten en handdoeken
  • Keukenlinnen
  • Accessoires en lifestyle artikelen zoals , sierkussen, spreien, plaids, lampen etc.
  • Meubelen zoals eetkamertafels, eetkamerstoelen, poefjes, krukjes, etc.
Scroll naar top